Underbara blommor i Järfälla

23 juni 2022
Jenny Olsson

editorial

Om du vill göra någon glad är ett bra tips att köpa blommor. Blommor säger faktiskt mer än tusen ord många gånger och kan verkligen skänka omtanke och glädje. Oavsett om man vill gratulera någon på födelsedagen, skicka sitt deltagande vid ett dödsfall, lämna en vacker bukett som ett sista farväl eller visa att man älskar någon så är blommor helt rätt. Med blommor kan man verkligen förmedla känslor och omtanke.

När man ska köpa blommor i form av krukväxter eller snitt så är det skönt att besöka en butik som har både kunskap och passion för blommor och för att skapa. Man kanske inte vet själv vilka blommor som lämpar sig bäst för tillfället och då är det härligt att kunna fråga om råd. Hos butiken Blommor i Järfälla finns ett stort utbud av blommor men även kunskap, då floristerna som jobbar både har lång erfarenhet och ett stort intresse och passion för att skapa med blommor. 

 

blommor

 

Bukett för alla tillfällen

Hos dem kan verkligen hitta en bukett för alla tillfällen. Här gör de alltifrån begravningsarrangemang till brudbuketter. Här kan de skapa alltifrån maffiga födelsedagsbuketter till att göra vackra arrangemang som kan användas som smyckande bordsdekorationer till födelsedagsdukningen. Här finns något för alla tillfällen. Hit kan man också ta med sig vänner och kollegor för att tillsammans med personalen lära sig att skapa en bukett, vilket brukar vara roligt och lärorikt.

Det brukar också vara en uppskattad present eller gåva att ge bort till den som älskar blommor. Butiken i Kallhäll har funnits ända sedan 1950-talet, vilket verkligen ger dem en historia att stoltsera med. Att en butik funnits så länge på marknaden visar att de verkligen kan sin sak. Här jobbar florister med stor kunskap om blommor och växter, som de gärna delar med sig av till sina kunder. 

Fler nyheter