Med en proteinbar utan socker kan man enkelt få i sig energi under dagen

16 februari 2022
Cecilia Olsson

editorial

Under en dag så kan energin gå upp och ner väldigt mycket. Man gör saker som sänker energinivån i kroppen och behöver därför fylla på med mer. Det kan dock vara svårt att få tillfälle att laga något under en stressig dag på jobbet och ibland finns det inte ens tid att göra i ordning en macka. Då kan det vara bra att se till så att man har en proteinbar liggandes i skrivbordslådan eller väskan, den kan stilla hungern och ge välbehövlig energi. Det kan dock vara en fördel att välja proteinbar utan socker för att inte skjuta kaloriintaget i höjden.

Undvik total utmattning efter träning med hjälp av sockerfri proteinbar

Det finns tillfällen då det absolut inte finns möjlighet att laga till något att äta, som till exempel när man är på väg hem från träning. För att göra resan hem lugnare och mer behaglig om man till exempel varit och tränat efter jobbet så kan det vara bra att ha tillgång till något smidigt och litet att äta.

utan socker

Ofta kan man känna sig väldigt låg på energi efter träning, vilket är rätt självklart eftersom man förmodligen har gjort av med en hel del. Har man då tillgång till en proteinbar kan man stilla den värsta hungern så att man orkar laga till middag när man väl kommit hem. 

Proteinbars med flera goda fördelar

Med EASIS proteinbars utan socker är det lätt att stilla suget, fylla på med energi och samtidigt få i sig en massa fibrer och proteiner. De finns i flera olika smaker så att man kan hitta sin favorit eller flera olika att variera mellan. Dessa proteinbarer är också perfekta att stoppa i sig efter träning, eftersom proteiner bidrar till underhållet av musklerna. Det gör att EASIS proteinbars har dubbla fördelar eftersom de stillar den värsta hungern och hjälper till att bygga muskler. 

Fler nyheter