Livet ska vara lekfullt och njutningsfullt

26 september 2019
jonas olsson
Livet ska vara lekfullt och njutningsfullt

Livet är för kort för att inte ha kul. Det gäller för både par och dig själv. Love is love så att säga. Kärlek och sex hänger många gånger ihop och just därför ska du unna dig njutning. Det har aldrig varit lättare än idag att njuta med sig själv och andra. Vet du inte vad du letar riktigt efter så finns det en mängd olika hemsidor som säljer vuxenleksaker. Ett exempel på en sådan sida är Lovebuddy, där du kan hitta massor av roliga sexleksaker. På nätet kan du även i lugn och ro utvärdera vad som passar dig.

 

 

Varför inte lite olja och glidmedel?

 

Latexlakan kan vara en bra idé om du vill experimentera med oljor. Då slipper du tänka på att lakanen ska bli oljiga. Massageolja kan vara ett bra sätt att visa lite love. Perfekt för ett långt och erotiskt förspel som gör den andre sådär härligt kåt. Det är inte heller helt fel att använda glidmedel oavsett vilken typ av sex ni gillar. Analsex kräver mycket glidmedel, vilket är extra viktigt om ni är nybörjare. Det är inte bara att köra på, kom ihåg att ta hand om varandra. Anal stimulans kan även vara trevligt om du är själv.

 

Överraska din partner

 

Det finns mycket kul där ute och ibland vill du kanske överraska din partner. En sexgunga kan vara en het överraskning och riktigt spännande. Bondage kan också vara en trevlig överraskning men kan kräva lite tillit. Turas om att binda den andre och upplev hur det känns att vara helt utelämnad. Det finns handklovar och rep som passar både honom och henne. Ett erotiskt spel kan vara ett sätt att lära känna varandras sexdrömmar på ett nytt sätt. Det finns såklart många olika sorters spel. Så visa lite love och passa på att njuta, det förtjänar du!

Fler nyheter