I och med smartphones så har vi alltid möjligheten att ta fina bilder var vi än är. För bara ett par decennier sedan innebar det att man måste komma ihåg att ta med kameran så fort man anade att det skulle bli tillfälle att ta fina bilder. Förutom det så kunde kamerorna ofta kosta en hel del, iallafall om det skulle bli någorlunda bra foton. Idag går vi konstant runt med en mycket duglig kamera i fickan som dessutom har många fler bra funktioner. 

Ett stativ öppnar upp för fler möjligheter

Till mobiler finns det dessutom, precis som till kameror, även många användbara tillbehör. Till exempel så kan ett stativ vara mycket användbart för att kunna ta fina bilder på sig själv med en fantastisk bakgrund utan att behöva be någon annan om hjälp med att ta bilderna. Det finns stativ som kan erbjuda allt från en bra höjd till flexibla ben som kan sättas fast i exempelvis ett träd eller runt ett cykelstyre.

Stabila fotografier och filmer

För den som gillar att filma eller ta panoramabilder så kan ett stativ göra att klippen blir extra stabila och panoramabilden inte får några onaturliga hack. Vissa stativ kommer dessutom med en LED-ringlampa (som kan monteras på eller tas av beroende på behov) för att du alltid ska kunna ha perfekt ljus till dina bilder och filmer. 

Välj bland flera olika stativ till mobilen

Om du vill ta din fotografering eller filmning till nästa nivå så kan ett stativ vara svaret. Hos coolpriser.se hittar du mängder av olika kamerastativ mobil samt många andra funktionella stativ till kameror och surfplattor. De erbjuder riktigt bra priser och snabba leveranser så att du inte behöver vänta länge på att få det perfekta hjälpmedlet till att kunna ta de bästa Instagram bilderna eller filma de stabilaste video klippen.