Kontorsmoduler när det är för trångt

29 juli 2021
Lily Hansen

Att sitta på ett trångt kontor gör ingen glad och inte är prestationen så bra när det är för trångt i kontorslokalerna. Vilken tur att det finns kontorsmoduler som enkelt löser behovet av mer kontorsyta! Verksamheten kanske växer fort eller det behövs tillfälliga lokaler vid en renovering? Då kan det finnas behov av en kontorsmodul som du kan hyra så länge du vill. Det finns även möjlighet att köpa den om det gäller över en längre period. 

Du kan få exakt den storlek som du vill då allt skräddarsys efter vad du önskar. Det går att bygga på lite olika sätt, utbyggnad på befintlig byggnad, på intilliggande mark eller ovanför kontoret. Med lite fantasi och en bra firma kan du enkelt få mer utrymme på kontoret. Även om det är tillfälliga lokaler så är det viktigt att det är komfortabelt och bra kvalitet för en god arbetsmiljö. 

 

 

God arbetsmiljö på kontoret

Om du sitter på ett kontor och jobbar så kanske du har många kollegor som ska samsas på den yta som finns i lokalen. Det är viktigt att alla som jobbar får arbetsro för att kunna utföra sitt jobb på bästa sätt. Verksamheten kanske är i behov av fler medarbetare eller någon del av kontoret behöver snyggas till och repareras. Att sitta eller stå som många gör i dag, på för liten yta, kan skapa stress och i värsta fall leda till att man inte vill gå till sitt jobb.

Det är ingen bra lösning att fösa ihop alla på befintlig yta, bättre är att använda portabla moduler. Du får då en lokal monterad med just så många kvadrat som du saknar och behöver utöka med. Många kontorsmoduler byggs utan mellanväggar eller andra bärande element vilket ger modulerna en enorm flexibilitet. Modulerna är flyttbara, går snabbt att montera och plocka ner.

Fler nyheter