Vi strävar alla efter ett säkert boende. Man vill skydda sitt hem så att andra inte ska ha möjlighet att ta sig in dit. Tyvärr är det så det är, inbrott sker hela tiden. Man måste skydda sig så gott man kan. Det finns säkerhetssystem som gör det svårare för tjuvarna. Inte då dörren är hårdare, utan då säkerheten är större. 

Med ett säkerhetssystem från iloq har ägaren kameraövervakning samt rörelsesensor. Denna sensor känner av när någon rör sig i närheten. Skulle någon försöka bryta sig in så varnar den till ägaren av iloq systemet. 

Ett iloq system är inte bara säkerhet med kameror utan främst är det en nyckel. Eller rättare sagt en bricka. Med hjälp av iloq slipper du ha nycklar. Du slipper stressen över att tappa nyckeln. Skulle du tappa en bricka går den enkelt att avinstalleras av ägaren till systemet. De kan även installera in en ny bricka om det skulle behövas. 

 

 

Iloq för fastighetsägare

Iloq passar alla, vare sig man bor i ett nytt hus, ett gammalt hus eller om man har en lägenhet. Grunden är densamma, säkerhet. Skulle du tappa en nyckel spelar det ingen roll vem upphittaren är. Iloq är nästan ett måste för fastighetsägare. 

Att använda sig av iloq i lägenhetshus är ett bra val, det gör att de boende får ett tryggare hem. Med hjälp av iloq kan inte vem som helst ta sig in i trapphuset om en nyckel försvinner. Detta kan även fungera till tvättstugan för att slippa nycklar. 

Vi alla vet ju vad man gör om man tappar en nyckel. Är det en viktig nyckel kan man behöva byta ut hela låset. Den situationen kommer du aldrig komma till om du har iloq. Vill du installera Iloq i örebro hittar du bra förslag. Där kan du även få mer information om systemets funktioner.