Hur du stylar din look med en keps

22 november 2022
Helen Johansson

editorial

Ta din styling till nästa nivå med en unik keps

Kepsar är en ikonisk modeaccessoar för alla tillfällen. Oavsett om du vill ge din outfit lite extra stil eller göra ett uttalande, kan kepsar hjälpa dig att uppnå den look du önskar. Men hur kan du se till att din keps ser snygg ut och inte bara som en efterhandskonstruktion? Här är en guide till hur du kan styla din look med en keps.

image

Välj rätt keps till din outfit

Hur du väljer en keps?
Nyckeln till att se till att din keps ser snygg ut är att välja rätt keps till din outfit. Det finns så många olika stilar av kepsar där ute, och det är viktigt att veta vilka som passar bäst till det du har på dig. Om du till exempel vill ha en mer avslappnad look kan du prova att kombinera den med en av de klassiska basebollkepsarna eller snapbacks. Dessa typer av kepsar tenderar att vara mer avslappnade och är perfekta för att hålla sig sval i sommarvädret

Om du vill ha något med lite mer personlighet kan du i stället välja en truckerkeps eller en beanie. Båda dessa stilar kan kläs upp eller ner beroende på resten av din outfit och kan lägga till en intressant textur eller färg till vilken ensemble som helst. Och om du känner dig särskilt vågad, varför inte experimentera med några av de nyare stilarna som baker boy-keps eller basebollkepsar?

Vet hur du bär den
När du väl har valt rätt keps till din outfit är det dags att fundera ut hur du bäst bär den. Det viktigaste är att den ska sitta bekvämt på huvudet utan att vara för stram eller för lös – på så sätt ser den bra ut från alla vinklar! Om du har långt hår kan det dessutom vara värt att överväga att binda tillbaka det till en hästsvans innan du tar på dig mössan så att det inte stör hur kepsen sitter på huvudet. Slutligen ska du se till att kepsen inte dras ner för långt över ögonen, eftersom det kan göra det svårt att se klart!

Det är ett enkelt sätt att ge personlighet och stil till vilken outfit som helst utan att behöva anstränga sig särskilt mycket! Med så många former och storlekar som finns tillgängliga nu finns det verkligen något för alla; allt du behöver är lite kunskap om vad som passar bäst och hur du bäst bär den! Så var inte rädd för att experimentera – vem vet vilka coola nya looks du kan hitta på? Lycka till med stylingen! Kika gärna in hos https://high5shop.se/collections/kepsar för mer information om kepsar. Tack för att du läste!

Fler nyheter