Godkända elinstallationer med en elektriker i Täby

13 mars 2022
jonas olsson

editorial

Du är säker otroligt händig. När det kommer till att spackla, måla staket, byta ut köksluckor eller snickra en gunga i villaträdgården hemma i Täby har du säkerligen allt som krävs. Din familj kan säkert skatta sig lycklig av att ha en så allround person i hemmet som kan fixa och trixa när någonting går sönder och när någonting behöver göras. Men en sak låter du bli, oavsett hur händig du råkar vara. Allt som har med elektricitet att göra lämnar du till en elektriker.

Okej, du ska få lite mer information för att det inte ska bli några missförstånd. Det är klart att du kan byta glödlampor i din villa. Det är klart att du får lov att använda dina vägguttag. Men när det kommer till att genomföra nya installationer eller reparationer med el, då ska du backa. Ring en elektriker i Täby som kan komma och göra jobbet åt dig istället. Det handlar inte om att du inte kan, det handlar om säkerheten för dig själv, din fastighet och din familj.

 

elektriker Täby

 

Dyrt att inte anlita elektriker

Det handlar dessutom om pengar. Du kanske tror att du kan spara några slantar på att utföra elinstallationen i köket själv när ni renoverar. Men vad tror du att det kostar när det blir kortslutning och köket brinner upp som en konsekvens? Tror du verkligen att ditt försäkringsbolag är speciellt intresserade av att ersätta en sådan skada som orsakats av dina egna amatörmässiga installationer? Definitivt inte. 

Hade däremot installationen utförts av en certifierad elektriker hade det varit annorlunda. För det första hade olyckan inte skett, och hade den mot förmodan ändå gjort det så hade ditt försäkringsbolag behövt agera annorlunda. Det är därför väldigt viktigt att en elektriker godkänner din elinstallation. För allas säkerhets skull och på grund av vad som faktiskt kan hända om du försöker “spara pengar”.

Fler nyheter