Någonstans kan man ju börja ana att sommaren snart kommer att nå sin ände. Det är tyvärr trist med sant. För även om juli ännu pågår så är det som bekant bara augusti kvar. 
Okej, ibland kan vi få det varmt och skönt en bit in i september men det finns inte några garantier. Speciellt inte i dessa tider då vädret tycks kunna bete sig lite som det vill.

Frågan är då om du har hunnit med något av det du skulle göra i sommar? Många av oss avger till exempel hälsolöften på nytt, lite som ett förnyat nyårslöfte. För let’s face it: Det är lättare att komma igång med goda rutiner på sommaren än mitt i den kalla vintern.
Frågan är om du faktisk har slutat äta socker, börjat promenera regelbundet och unnat dig kiropraktik i Köping.

Inte?

Som tur är så finns det ännu tid till att göra alla dessa saker. Det är bara att ta tag i det redan idag, till exempel genom att sluta köpa söta saker i affären nästa gång du är där.
Passa också på att möta sommarsolen när den stiger på morgonen. Det är en otroligt fin känsla att vara ute före alla andra. Dessutom känns det som om du har uträttat storverk när du kommer hem innan övriga familjen ens har vaknat.

Kom alltså också ihåg att mjuka upp kroppen med massage och kiropraktik. Det är sådana här saker som de flesta kanske glömmer bort att inkludera i termen ”hälsa”. Det är lätt att bara köra på med till exempel löpning med aldrig ge kroppen chans till att återhämta sig genom hålla muskler och leder i toppform. 
Kroppen ska följa med dig hela livet och om du bara kräver saker utav den, utan att ”lämna in den på service”, så kommer krämporna snart som ett brev på posten.