Bröstlyft i Stockholm – när brösten hänger lite för långt

15 februari 2022
patrick pettersson

editorial

Det är naturligt att kroppen förändras. Så även brösten. De utsätts trots allt för en hel del. Först puberteten, då de börjar växa på riktigt. Blir du dessutom gravid och ammar ditt barn kommer även detta att bidra till att brösten förändras. De får ett mer hängande utseende. Samma sak kan ske om du går ned väldigt mycket i vikt. Många kvinnor irriterar sig på att brösten hänger och vill gärna med plastikoperationen höja dem till en högre utgångspunkt.

Ett bröstlyft sker dock inte av sig själv. Ja, du kan ju såklart tillverka en tillfällig lösning med hjälp av gummiband. Men det håller naturligtvis inte i längden. Känner du att du vill ha upp dina bröst en aning är det plastikoperation som gäller. Till exempel kan man boka tid för bröstlyft i Stockholm. Här är till exempel en klinik i huvudstaden som har sysslat med den här typen av ingrepp under lång tid: https://www.proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostlyft

 

bröstlyft

 

Konsultera med en läkare

Bröstlyft är dock inte som vilken behandling som helst. Det är nödvändigt att du är verkligen har fått all information om förutsättningarna innan ingreppet görs. Därför ska du alltid konsultera ett bröstlyft med kirurgen, och kanske även ytterligare en läkare. Sådant är viktigt för att du ska få en så rättvis bild av operationen och dess resultat som möjligt. Så att du kan sätta dina förväntningar i relation till den förklaring du får av din kirurg.

Som med alla operationer ingår det alltid en risk och inslag av eftervård när det kommer till bröstlyft. Det kommer du att behöva vara beredd på. Men allt det här är antagligen sådant som du redan har tänkt på och övervägt. Kanske har du redan bestämt dig. Och med all sannolikhet kommer du att bli nöjd och känna dig som en helt ny människa.

Fler nyheter